Etusivu | À la carte | Viinilista | Lounaslista | Ryhmille | Yhteystiedot | Tilat | Catering | På svenska | In English
Facebook Tripadvisor Google Places Eat.fi
Lounas maanantaina

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Lohikeittoa
Porsaanleike, bearnaisekastiketta ja perunamuhennosta
Kukkoa viinissä, riisiä
Paistettua kesäkurpitsaa ja paprikaa
kartta

AUKIOLOAJAT
Maanantai 11.00 - 14.30
Tiistai - Torstai 11.00 - 22.00
Perjantai 11.00 - 23.00
Lauantai 12.00 - 23.00
Sunnuntai 13.00 – 19.00

Keittiömme sulkee tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kellariravintolat
Linnankatu 16
20100 TURKU
Puh. (02) 469 0360
info@turunkellariravintola.fi

Meillä käy myös:





sipuli

Kellarin valkosipuliviikot

13.10. – 22.10.2017

Menukokonaisuus:

Sokerisuolattua lohta
valkosipuli-tillikreemiä

Ylikypsää karitsanniskaa
valkosipuli-rosmariinikastiketta ja perunamuhennosta

Kellarin suklaakakkua
ja valkosipulijäätelöä

42,00


Alkuruokia:

Paahdettua valkosipulikeittoa
valkosipulikrutonkeja

8,50

Valkosipulietanoita pannussa
talon leipää

10,70

Sokerisuolattua lohta
valkosipuli-tillikreemiä

11,50

Valkosipulivoissa paistettuja pikkublinejä
kylmäsavustettua hauenmätiä, smetanaa, sipulia ja tilliä
tai
savuporomoussea ja maustekurkkua

12,00


Pääruokia:

Valkosipuli-nyhtökauralasagne


19,50

Chili-valkosipuliöljyssä pariloituja kampasimpukoita
risottoa ja marinoituja valkosipulinkynsiä

28,00

Paahdettua merilohta valkosipuli-tuorejuustotäytteellä
valkoviinikastiketta ja juures-perunaa

25,00

Broilerivarras
aiolia ja tikkuperunoita

21,00

Häränpihvi 160 g
valkosipulivoita ja juuresperunaa

26,00

Schultzinhärkää 180 g
punaviinikastiketta, valkosipuli-voisulaa ja valkosipuliperunaa

30,00

Ylikypsää karitsanniskaa
valkosipuli-rosmariinikastiketta ja perunamuhennosta

25,00


Jälkiruokana:

Kellarin suklaakakkua & valkosipulijäätelöä

8,00

.