Etusivu | À la carte | Viinilista | Lounaslista | Ryhmille | Yhteystiedot | Tilat | Catering | På svenska | In English
Facebook Tripadvisor Google Places Eat.fi
Lounas maanantaina

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Lohikeittoa
Porsaanleike, bearnaisekastiketta ja perunamuhennosta
Kukkoa viinissä, riisiä
Paistettua kesäkurpitsaa ja paprikaa
kartta

AUKIOLOAJAT
Maanantai 11.00 - 14.30
Tiistai - Torstai 11.00 - 22.00
Perjantai 11.00 - 23.00
Lauantai 12.00 - 23.00
Sunnuntai 13.00 – 19.00

Keittiömme sulkee tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kellariravintolat
Linnankatu 16
20100 TURKU
Puh. (02) 469 0360
info@turunkellariravintola.fi

Meillä käy myös:





Ryhmämenu | Catering

Ryhmämenu syksy 2017



1. Katkaraputartar (L)
yrttikastiketta

Häränpihvi 160 g (L, G)
punaviinikastiketta, valkosipulivoita ja juuresperunaa

Kahvi ja suklaamakeisia


38,00

2. Maa-artisokkakeittoa (L, G)
juuressipsejä

Keittiömestarin pippuripihvi (L, G)
pippurikastiketta ja juuresperunaa

Lakkajääkettä (L, G)

45,00



MENU SUOMI 100 VUOTTA


Sokerisuolattua lohta ja kylmäsavustettua hauenmätiä (L)
hölskytyskurkkuja

***

Poron paahtopaistia (L, G)
riistakastiketta, pikkelöityjä kantarelleja ja juuresperunaa

***

Juustolautanen
Juustoportin Vuohen Gruyere ja Herkkujuustolan Vilho Sahtijuustoa lakkahilloa ja siemennäkkäriä

***

Kellarin suklaakakkua
pekaanipähkinä-kinuskijäätelöä

55,00



Ruoat sisältävät allergeeneja. Lisätietoja saat henkilökunnalta.
RAKKAUDESTA HYVÄÄN RUOKAAN!
.