Etusivu | À la carte | Viinilista | Lounaslista | Ryhmille | Yhteystiedot | Tilat | Catering | På svenska | In English
Facebook Tripadvisor Google Places Eat.fi
Lounas tänään

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Jokirapukeittoa
Naudanposkea, kermakastiketta ja perunamuhennosta
Paistettua puna-ahventa, kermaviilikastiketta ja tilliperunoita
Kasvistäytteisiä paprikoita

Lounas maanantaina

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Kermaista savulohikeittoa
Pulled pork -täytteisiä tortilloja, sweet chili -kastiketta
Broilerinrintaa, herkkusienikastiketta ja basilikaperunamuhennosta
Paahdettua punajuurta
kartta
AUKIOLOAJAT
Maanantai 11.00 - 14.30
Tiistai - Torstai 11.00 - 21.30
Perjantai 11.00 - 22.00
Lauantai 12.00 - 22.00
Sunnuntai 13.00 – 19.00
Kesäsunnuntaisin suljettu 11.6 – 13.8

Keittiömme sulkee tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kellariravintolat
Linnankatu 16
20100 TURKU
Puh. (02) 469 0360
info@turunkellariravintola.fi

Meillä käy myös:





Ryhmämenu | Catering

Ryhmämenu kesä 2017



1. Kellarin vihersalaatti (L, G)
salaattia, kirsikkatomaattia, kurkkua ja sitruunavinaigrettea

17 h savustettua naudanrintaa (L, G)
punaviinikastiketta, BBQ-voita ja bataattiranskalaisia

Mansikoita ja sabayonnekastiketta (L, G)

35,00

2. Maa-artisokkakeittoa (L, G)
juuressipsejä

Keittiömestarin pippuripihvi 180 g (L, G)
pippurikastiketta ja juuresperunaa

Sitruunapannacotta (L, G)

45,00



Menu Petrelius


Kellarin kalalautanen (L)
Agricolan yrttisilakkaa, kylmäsavulohta, kananmunaa, tillikurkkuja ja saaristolaisleipää

***

Savustettua lohta (L, G)
tsatsikia ja juuresperunaa

TAI

Ylikypsää karitsanniskaa (L, G)
rosmariinikastiketta ja parmesan-perunapyreetä

***

Raparperipaistos ja vaniljajäätelöä

42,00



Ruoat sisältävät allergeeneja. Lisätietoja saat henkilökunnalta.
.